.

11/3/08

Software Penggambar Wajah "FBI Faces v.4.0

Nah, software yang ini emang unik. Nih software katanya digunakan FBI untuk melacak wajah penjahat. "waduh, berarti nih software komersil, dunk!!". Ah, gak juga, kan di Ahmadmadara semuanya is gratizzz, (kecuali mungkin iklan kali yee!!). Siapa tahu wajah kamu bisa di gambarin di sini. Kalo bisa berarti kamu itu "PENJAHAT BURONAN FBI". Weleh-weleh, gak juda denk!! Oke download aja

software ini, HAPPY DONLOT!!

FBI Faces v4.0

FBI Faces v4.0
Create any face you like Surprise yor friends and family with a drawing picture of themselfThe FACES award winning program makes a composite look virtually like a photo and it produces a good quality image. That?s why thousands of police agencies worldwide including the CIA, FBI and the US Military use FACES.


Information:
* Creates photo-like composites
* Generates unique alphanumeric code for every composite
* Extensive database of facial features
* Runs on any standard desk or laptop computer
* Expanded Latin, Asian and African-American features
* Three-tone hair color
* Side to side hair flip
* Facial markings: scars, moles, piercing, tattoos
* Improved age progression
* Detachable hats and headwear
* Full Windows XP compatibility
* Ability to export composite as JPEG file
* Integration with TRAK alert system
* Slide show capability
* ?Not A Real Photograph? Indicator
* Improved zooming and positioning tools


DownloadLinks:

http://rapidshare.com/files/131340019/FB7F.part1.rar
http://rapidshare.com/files/131343818/FB7F.part2.rar
http://rapidshare.com/files/131404907/FB7F.part3.rar
http://rapidshare.com/files/131409001/FB7F.part4.rar

size:  320 Mb

5 komentar:

ahmadmadara said...

Ayo, coba avatar-kan mukamu yang ancur itu!!

Anonymous said...

password winrar nya apa y ?

maria ozawa said...

Kalo kalian mau buat website SMUO (sistim mesin uang otomatis) atau WPR (website pengunpul rupiah),gue kasih download gratis....gue sayang ama kalian lho...! Kalo mau SMUO alamatnya;http://rapidshare.com/files/191944126/SMUO.zip dan Kalo mau WPR alamatnya;http://www.4shared.com/file/102735035/623db86c/scriptwpr-2009.html dan sandi acces 1633-sandi extrac1637....kalo uda download file nya harus di ectrax pkai winzip

Anonymous said...

datanya sudah di hapus owner website nya.. dimana lagi kita mau download..??

文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島必買 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 婚禮顧問 婚禮顧問 花蓮民宿 花蓮民宿

Post a Comment

Jangan Lupa Komentar ya...